bockande challe bäbbbis :D

idag gick ridningen super bra! gick typ som jag hade förväntat mig :)
han blev hyffsat lösgjord i slutet av passet. men vi måste öva lite mer på den biten :) för han spänner sig lite då och då :/ men det är bara till att öva, sen kommer det säkert bli kanonans! hon bockade 2 gånger och jag satt kvar båda! underbart :)
haha fuuuul bild :D

caspar igår

igår passade jag caspar :) rider hon ganska ofta nu faktiskt och det är riktigt kul! :) han är en väldigt trevlig häst att rida. Och jag lär mig massor utav honom. Han och chagall är verkligen olika varandra vilket jag tycker är jätte bra. för då får jag ju lära mig rida olika sorters hästar :)
sen har jag också kommit på hur jag ska göra med lilla challe hästen. Förmodligen kommer jag för det första in ha kvar lille filuren så länge till :( känner att tiden inte räcker till som jag vill att den ska göra men ska försöka hinna med! :) men för challes del blir det hård träning. Han och jag börjar om från början i stort sätt i och med att jag trodde att han kunde mer än vad han kan så jag har hoppat över "vissa delar" och börjat på nästa moment som han inte är redo för. Jag trodde att han hade tillräckligt bra bas kondition/muskler för att gå i den formen jag vill ha osv. men det blir ändå inte rätt. så nu börhar vi om, tränar på att lösgöra osv. jag kommer träna utan några höga krav på formen utan den får komma när han känner sig redo, för det är han inte just nu :)

shit vad allt har förändrats sen sommarbetet måste jag säga! :) båda han och jag har utecklat varandra jätte mycket på detta halv året <3
fina caspar! :)
lille bäääbis hästen <3

världens bästa häst!

ridningen idag gick ganska bra :) är väldigt nöjd med honom, problemet idag låg på mig då jag är vääääldigt trött och orkade inte riktigt rida :( menmen, man kan ju inte vara på topp varje dag :P imorgon blir det att rida caspar, ska bli super kul :)jag tycker det är bra att jag får variera lite så att jag lär mig nya saker som jag sedan kan testa på chagall :) men idag hoppade jag och chagall lite. gick super bra. han är mycket bättre att hoppa nu :) hoppade de inte så mycket idag i och med att vi har träning på fre. Och nu har jag även planerat att det blir stenhård dressyr träning på söndag :) kommer bli skojsigt! 
sen gick jag en liten sväng med fille också, så blev han glad :) haha :P
nu ska jag hoppa in i duschen, hajsvaj :)

bild som josse tagit på betet (L) saknar betet riktigt mycket :P
sen att jag ser lute smått mongo ut på bilden spelar ju ingen roll? ;)
tack för bilderna josse! super fina :)
riktigt härlig bild! :)

ny header iaf :)

nu har jag gjort en ny header iaf ;) blev inte sådär jätte nöjd men den känns lite höstig så då får jag ju ha den? ;)
känner mig lite mer taggad nu faktiskt så det är ju kanonans! här kommer mitt schema 1 vecka framåt om ni ville veta ;)
Onsdag: Rida lille chagall. Antingen rida dressyr i padocken eller hoppa lite i ridhuset ;)
Torsdag: Rida Caspar ;) ska bli skojj :) blir ridhus, typ dressyr eller något :)
Fredag: Träning för pontus med Chagall :)
Lördag: först gå på 3 öppna hus på gymnasium :) polhem, concencus (stav??) och vipan ;) efter det blir det direkt att åka till nova och träffa elin och simon (kanske någon mer) och så ska vi shoppa lite ;) efter det blir det hem, fix sen avskeds fest för min kusin för hon ska vara utomlands ett tag ;) efter det sticker jag hem, träffar elin, josse, simon, samuel och en till ;) sen ska jag nanna.
Söndag: upp tidigt och spela SM, tagga till tusen! sen blir det att rida lille challe :)
Måndag: Skolan, fett tröök men jaja. Efter det ut och jogga, sen innebandy träning :)
Tisdag: först skola sen chilla satan :) 
sen börjar allting om, förutom vissa ändringar såklart ;)
mest för att jag saknar honom enormt mycket! och på lördag har han varit borta i 7 månader.. dvs han har varit borta lika länge som jag fick ha honom <3

fett knas jao!

hejhej! :)
jag känner bara att jag är väldigt trött på denna bloggen, men jag vill ändå inte sluta blogga helt ;) så jag vet inte riktigt hur jag ska göra.. kanske ska jag lägga ner denna bloggen och börja blogga på en helt annan med helt annat namn osv.. eller så ändrar jag bara min header? som jag faktiskt har börjat tröttna på sjuuuukt mycket :P asså jag tycker den är skit fin och sånt men jag vet inte riktigt :( den känns liksom lite somrig eller något :P 
men jag ska iaf börja med att göra en ny header och se om det känns bättre :p sen får jag så om den blir bättre än denna eller inte och isf bytar jag ju :)
men för övrigt går allt skit bra nu känns det som! tränar väldigt mycket dressyr just nu för att chagall måste lära sig att bära upp sig på rätt sätt vilket han snart börjar göra i alla gång arter :) men vi tränar också en del hoppning och mycket fart vilket också är på bättringsvägen. så det känns faktiskt väldigt kanon just nu! :)


ja jag ser jätte ful ut på bilden ;)

svar!

Från anonym
Hur kunde du bli sparkad i huvudet av rn shettis? :s

för det första så har jag aldrig sagt att jag blev sparkad av en shettis? :S
jag blev sparkad av chagall (han är stor häst, för er som inte kan se det) och det var när jag tog av honom benlindorna och satt väldigt dumt så jag fick egentligen skylla mig själv.

jag vet att jag suger!

tjooohooo! nu blev ni allt chockade va?? :) jag uppdaterar!! :)
japp, jag är sämst på att uppdatera men who cares? eller jo, dom som vill läsa bloggen gör nog men tänk så spännande det är nu! och få läsa om alla saker som har hänt :)
på chagalls sida: han har blivit halt (har redan skrivit) och han har blivit frisk och han är väldigt väldigt söt! :)
på filurens sida: han har fått massamassa vinterpäls och är hur nudddi som helst :)
på min sida: jag har övat massor på min sits och tycker nu själv att jag sitter bättre, tror jag :) jag har trillat och skadat axeln ganska rejält :( och jag har blivit sparkad i huvudet! wihhhooo vad kingen utan k jag är! :)
det var en snabb uppdate, ska försöka klämma in fler :)
bilder från en liten del av min sadelkammare här hemma :)
bara för att jag saknar den :(

RSS 2.0