nu väntar vi bara på hästen! <3

hon gick igenom!! :D gissa om jag var glad! :')
vi började dagen med att gå upp klockan 7, åkte till hennes stall och mötte upp ägaren :) sen lastade vi henne och åkte till kliniken. där fick vi vänta väldigt länge med hon var jätte duktig hela tiden :)
sen blev det vår tur och vi gjorde böjprov och longerade och sånt och hon visade inget :) sen så skulle vi in och kolla tänder och sånt. då hittade dom gallor i båda bakbenen.. så då blev jag skit rädd. men så sa veterinären att förmodligen är det ingenting, men det kan vara ändringar i sklettet. så när vi ändå var där så passade vi på att röntga henne, men sån tur är var det inget :)
gallor kan dom få om dom helt plötsligt får protein rikare mat. och det har hon fått eftersom hon stod i tysklad innan och fick inte så mycket gräs :) så det var ingen fara alls.

så imorgon kl halv 10 åker vi och hämtar henne :D
 
finaste <3

sen så var det även min sista dag med challe... det var inte riktigt lika kul, men jag kan ju fortfaarande träffa honom och kanske rida någon gång! <3
min bästa vän <3

besikntning!

då är det dags för besiktning av fina primel! nu håller vi alla tummar och tår och hoppas att detta ggår kanon!

lite biler på mig och finaste!

du är för bra för att vara sann.. <3

primel

idag har jag provridit en häst som heter Primel! :D
förmodligen så kommer vi köpa henne om allt går rätt till. så jag kommer inte provrida imorgon :)
så nu håller jag verkligen tummarna för att detta ska bli en kanon häst!
så nu får ni hålla tummarna för mig!
 
jag och fina Primel

goda nyheter!

hejsan! :D

imorgon/idag ska jag provrida en ny häst! super fin :D
vill även tillägga att headern är tillfällig! eftersom att jag vill ha en header med min nya häst på, så känns onödigt att göra en nu när jag inte har någon häst :P men såklart kommer jag att ändra den!
jag har även börjat passa min kompis häst mozart nu i 4-5 dagar, så imorgon och på söndag blir det att rida 3 hästar :D ska även att åka och provrida en häst på söndag och en på onsdag, så nu är vi i full gång! super kul :D
pusshej!
underbara chagall! <3

kommer börja igen!

hejsan "alla läsare" :)

som ni säkert har märkt så har jag haft ett låååång uppehåll här på bloggen :) har liksom inte orkat men nu känner jag att jag vill börja igen :)
ni som läst min blogg innan vet ju om att jag har en foderhäst som heter Chagall <3 och det har jag fortfarande... 5 dagar till :( kanske blir att jag får rida honom mer då vi kommer hyra honom 2 veckor i taget :)
orsaken till att jag inte kommer ha kvar min älskade häst är att jag ska köpa en egen ny häst! :)
tanken var att köpa chagall men efter hans operation kommer han förmodligen inte kunna utvecklas till det jag vill. och då passar det bäst såhär.. han går även inte att lasta vilket också är en del problem eftersom att jag vill ut och tävla :D
kommer verkligen sakna min älskade häst!
men jaja, nu fram tills jag fått min häst kommer det vara lite kass uppdaering, men den som väntar på något gått väntar aldrig förlänge? ;)
här kommer en film från en häst jag provred, dock kommer vi INTE köpa honom :(

 


RSS 2.0